Burhaniye'de Öğrencilerin Tema Sevinci

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 4/A sınıfı Tema üyesi olarak Yeşil Yaprak ile ödüllendirilirken, 54 öğrenciye de törenle üyelik kartları dağıtıldı

Burhaniye'de Öğrencilerin Tema Sevinci
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 4/A sınıfı Tema üyesi olarak Yeşil Yaprak ile ödüllendirilirken, 54 öğrenciye de törenle üyelik kartları dağıtıldı. İlçe milli eğitim müdürü Yakup Şağban ile Tema gönüllü temsilcisi Şevket Metin'in de katıldığı törende büyük coşku yaşandı.
Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu'ndaki Tema üyesi 54 öğrenciye törenle kartları verildi. Tema üyelik kartı alan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, bir konuşma yapan Tema gönüllü temsilcisi Şevket Metin, okullarda Yavru ve Genç Tema çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Sınıf öğretmeni Nurgül Karakullukçu'ya kartını veren ilçe milli eğitim müdürü Yakup Şağban öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Okul müdürü Mustafa Yıldız da, konuşmasında Tema üyesi olan 4/A sınıfını kutladığını belirterek, diğer sınıflara da örnek olmasını diledi. İlçede Tema üye sayısının hızla arttığına dikkat çeken Tema Gönüllü temsilcisi Şevket Metin, "Ülkemizde her yıl Kıbrıs adasını 10 santimetre kaplayacak miktarda toprak sellerle denizlere sürüklenmektedir. Bunun için ağaçlandırmaya büyük önem vermeli. Bu konuda siz öğrencilere büyük görev düşmektedir. Balıkesir'den ve ilçemizden bir öğretmen ve ikişer öğrenci Ankara da 23 Nisan'da yapılacak olan Yavru Tema şenliğine katılacak. Hepinizi kutluyorum. Okullardaki üye sayısının artmasını diliyorum" dedi.