Başkan Alıcık'tan Banvitli Kerem'e Plaket

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de yetişen ve şuan Banvit Basketbol Takımı'nda oynayan 17 yaşındaki genç basketbolcu Kerem Naci Ateşoğlu'nu onurlandırdı.

Başkan Alıcık'tan Banvitli Kerem'e Plaket
Nazilli'de yetişen ancak Nazilli dışındaki ünlü takımlarda spor hayatlarını başarı ile devam ettiren sporcuların Nazilli'nin adını ülke genelinde duyurdukları ve Nazilli'yi tanıttıkları için çok takdir ettiğini söyleyen Alıcık, bu kapsamda basketbolcu Kerem Naci Ateşoğlu'nun da bunlardan birisi olduğunu ifade eden Alıcık, "Kendisi Öğünç Tokgöz hocamız tarafından yetiştirilen Nazilli Pamukspor'da ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nde 14 yaşında basketbola başlayan şu anda da Balıkesir Bandarma'da 2. Türkiye Ligi'nde mücadele eden Banvit Basketbol takımında oynamakta. Nazilli'mizin adını da en iyi bir şekilde duyurduğu içinde kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
14 yaşında basketbola başladığını belirten Ateşoğlu, 2.06 boyunda olduğunu ve takımımda pivot olarak oynadığını belirterek yaptığı konuşmasında; "Şu an Banvit Basketbol takımın genç takımında yani 2 ligde oynuyorum. Aynı zamanda burslu olarak Kemal Pireci Lisesi'nde okuyorum. Amacım daha iyi bir performans göstererek Türk Milli Takımında oynamak. Bunu başaracağımada inanıyorum. Bu arada benim buralara kadar gelmemde yetişmemde büyük emekleri olan Nazilli Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Öğünç Tokgöz hocama da çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, konuşmaların ardından genç sporcuya plaket takdim ederek başarılar diledi.