Ak Parti Teşkilat Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Türkiye'nin köhne yapıdan çıkarak, kabuğunu kırdığını ifade ederek, bu tür yapılanmaların olmaması için köprünün yıkılması gerektiğini söyledi

Ak Parti Teşkilat Değerlendirme Toplantısı
  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık , Türkiye ' nin köhne yapıdan çıkarak , kabuğunu kırdığını ifade ederek , bu tür yapılanmaların olmaması için köprünün yıkılması gerektiğini söyledi .
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' nin 14 ilinin teşkilat yapısından sorumlu olan Fikri Işık , dün Muş ve Bitlis ' te katıldığı toplantıların ardından bugün ise Van ' a geldi . Sabah saatlerinde partili üyelerle birlikte kahvaltıda bir araya gelen Fikri Işık , daha sonra parti binası geçerek , burada birimleri dolaştı . Teşkilat başkanlarından yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgiler alan Işık , ardından parti toplantı salonunda organize edilen ' Teşkilat Değerlendirme Toplantısı ' na katıldı . AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici ' nin açılış konuşmasını yapmasının ardından konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık , teşkilat yapısı ile ilgili bilgiler verdi . İl de yaşanan sıkıntıları da dinleyen Işık , hükümetleri döneminde yapılan çalışmalardan bahsetti . Türkiye ' nin artık kabuğunu kırdığını ifade eden Işık , Türkiye ' nin bir takım menfaat gruplarının terörden , illegal yollardan ve bir takım düzensiz işlerin içerisinde yer aldığı köhne yapıdan çıktığını belirtti . Bunların olmaması için de köprünün yıkılması gerektiğini anlatan Işık , " Biz artık suyun karşısındayız bu tür yapılanmaların tekrar oluşmaması için de köprüyü yıkmak zorundayız . Bir daha Türkiye ' de hiç kimse ne terörü ne de başka bir şeyi bahane etmesin " dedi .
Tabela partisi olmadıklarını halkın kendilerine vermiş olduğu kutsal görevin gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade eden Fikri Işık , " Biz güçlü bir partiyiz . Bu milletin kanını emen bir takım odakları devre dışı bıraktık . Biz siyasete sıradan bir iş olarak bakmıyoruz . Milletin bize vermiş olduğu güveni onlara hizmet etmekle geçirmek en büyük görev sayıyoruz . Geçmiş dönemlerde komşularımızla olan ilişkilerimizi biliyorsunuz . Ama şimdilerde ise bu ilişkilerimizin hepsi iyi duruma gelmiş durumdadır " ifadelerini kullandı .
Teşkilat yapısının önemine de değinen Fikri Işık , Van ' ın önemsedikleri illerin başında geldiğini belirtti . Teşkilatçılığın gönüllülük işi olduğunu gönlüne göre bir iş olmadığını da ifade eden Işık , bunun kadın kolları başta olmak üzere bütün teşkilatlar için geçerli olduğunu kaydetti .
Fikri Işık , öğle saatlerinde ise AK Parti İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek teşkilat yapılarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu . Işık , toplantıdan sonra Van ' dan ayrılmak üzere havaalanına gitti .