Afyonkarahisar Defterdarı Ceylan'dan Uyarı

Afyonkarahisar Defterdarı Mustafa Ceylan, 'Maliye'den geliyoruz' diyerek dergi satmaya çalışanların kurumla ilgisi olmadığını belirterek, vatandaşları uyardı.

Afyonkarahisar Defterdarı Ceylan'dan Uyarı
  Afyonkarahisar ' da bazı kişi veya kişilerin son günlerde ' Maliye ' den geliyoruz ' diyerek bazı mükelleflere Maliye Dergisi adı altında dergi satmaya çalıştıklarının tespit edildiğini belirten Defterdar Mustafa Ceylan , vatandaşları uyardı . Ceylan , kurumun adını kullanarak dergi satmaya çalışan 3 kişinin güvenlik güçlerince yakalandığını ve haklarında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını ifade etti .
Defterdarlık olarak söz konusu kişilerle bir ilgilerinin bulunmadığını bildiren Mustafa Ceylan , " Defterdarlığımızda Maliye veya Maliye Dergisi adı altında herhangi bir yayın çıkarılmamaktadır . Dergi satmaya çalışan kişiler bir taraftan hazırladıkları dokümanları satmak gayesiyle kurumumuzun adını kullanarak mükelleflerimizi dolandırdığı gibi kurumumuzu da zan altında bırakmaktadırlar . Mükelleflerimizin , Defterdarlık adını kullanarak dergi , kitap , broşür gibi doküman satmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalarını , benzer olayla karşılaştıklarında polisi arayarak ihbarda bulunmalarını istiyoruz " diye konuştu .