Burhaniyeli Güreşciler İddialı

Balıkesir'in Burhaniye Gönen ilçesinde düzenlenen turnuvadan 7 madalya ile Burhaniye ilçesine dönen güreşçiler, Balıkesir'deki grekoromen il birinciliğine gidiyorlar

Burhaniyeli Güreşciler İddialı
Balıkesir'in Burhaniye Gönen ilçesinde düzenlenen turnuvadan 7 madalya ile Burhaniye ilçesine dönen güreşçiler, Balıkesir'deki grekoromen il birinciliğine gidiyorlar. Hasan Bıkmaz'ın öncülüğünde çalışmalarını sürdüren 30 güreşçinin hedefi Türkiye Şampiyonasına katılmak.
Burhaniyeli gençlerin ata sporuna büyük ilgi duyduklarını belirten Hasan Bıkmaz, 8 kişi ile grekoromen il birinciliğine katılacaklarını söyledi. Haftada 6 gün çalıştıklarını belirten Bıkmaz, "Gönen'de belediyenin düzenlediği güreş turnuvasına 25 kişi ile katıldık. Burada bir birincilik, iki adet ikincilik, 4 de üçüncülük elde ettik. Şimdi ise Balıkesir'de düzenlenen grekoromen il birinciliklerine gidiyoruz. 8 kişi ile katılacağımız il birinciliklerinde de dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. İlçemizde gençler ata sporumuza büyük ilgi duyuyorlar. Bizde elimizden geldiğince çalışıyoruz" dedi. Gençlerin arasından geleceğin milli güreşçilerinin çıkacağına inandığını belirten ilçe spor ve gençlik müdürü Ertan Arabacı, çalışmaların diğer branşlarda da devam edeceğini söyledi.