Osman Pamukoğlu oy oranını açıkladı

HEPAR Başkanı Pamukoğlu, partisinin Türkiye örgütlenmesini büyük oranda tamamladığını belirterek, her gün çığ gibi büyüdüklerini ifade etti.

Osman Pamukoğlu oy oranını açıkladı
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Anayasa'nın üç temel maddesi değişmez, bunun dışındaki tüm maddeler değişebilir'' dedi.

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ

Osman Pamukoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçe başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, partisinin Türkiye örgütlenmesinin büyük ölçüde tamamlandığını bildirdi. ''Her geçen gün çığ gibi büyüyoruz'' diyen Pamukoğlu, yapılan son anketlerde partisinin oy oranının yüzde 4 civarında olduğunun ortaya çıktığını savundu.

Pamukoğlu, çalışmalarında, birinci sırada ekonomi, ikinci sırada iç siyaset, üçüncü sırada da dış siyasetin geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

HER ŞEY HALK İÇİN

''Biz halkçıyız ve her şey halk için olacak. Milliyetçiyiz ve bütün milletleri severiz ancak en çok kendi milletimizi severiz. Sosyal adaletçiyiz. Sıfat, unvan olmaksızın bu toplumda herkes eşit yaşayacak. Ekonomide öncelik, tarım ve hayvancılık, turizm ve madencilik olacak. Müsrif devletçiliği bitireceğiz ve ülkenin öz kaynaklarını harekete geçireceğiz.''

Osman Pamukoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Pamukoğlu, Ankara'da mühimmat taşıyan kamyonun aranmasıyla ilgili, ''Türkiye'de herkes öküzün altında buzağı arıyor. Millet hasta olmuş, ruh sağlığını kaybetmiş. Mühimmat, kamyonlarla sivil otobüslerle taşınır. Yıllardan beri böyledir'' dedi.

''Göreve gelirseniz 1982 Anayasası'nı değiştirecek misiniz?'' şeklindeki bir soru üzerine de Pamukoğlu, şunları söyledi:

ANAYASA'NIN 3 TEMEL MADDESİ DEĞİŞMEZ


''1982 Anayasası delik deşik olmuş bir Anayasa. 30 yılda bu Anayasa'nın kaç maddesi değiştirildi? Darbeden sonra gelen hükümetler, bugüne kadar Meclis'e büyük çoğunlukla geldi ama bu Anayasa'yı değiştirmeyi beceremedi. Koalisyonlar oldu ama beceremediler. Anayasa'nın üç temel maddesi değişmez, bunun dışındaki tüm maddeler değişebilir.''

Pamukoğlu, Manavgat'ın Ilıca belde teşkilatının açılışını da yaptı.