Ormancılara 'Kan Bağışı' Semineri

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde kan bağışında bulunulmasının önemini anlatan eğitim semineri gerçekleştirildi

Ormancılara 'Kan Bağışı' Semineri
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde kan bağışında bulunulmasının önemini anlatan eğitim semineri gerçekleştirildi. Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın'ın da katıldığı eğitimde, personele kan bağışı kampanyası hakkında bilgi verildi.
Marmaris Birgül Gökmen Kızılay Kan Bağışı Merkezinden Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Nilüfer Erdoğan, bu eğitim seminerleriyle toplumda kan bağışı bilincini oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. "Haydi Türkiye, iyilik adına gönüllü kan bağışçısı olmaya" sloganıyla kan bağışı topladıklarını belirten Erdoğan, "Muğla ve ilçelerinde kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerine bu tür seminerleri veriyoruz. İnsanlarımızın kan verme konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştu.
Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın eğitim semineri için Nilüfer Erdoğan'a teşekkür etti. Bölge Müdürü Aydın, kan bağışı konusunda teşkilat olarak duyarlı olduklarını, Ormancılık Haftası süresinde Bölge Müdürlüğü merkezinde ve İşletme Müdürlüklerinde gönüllü personelin kan bağışında bulunacağını belirtti.