AK Partili Kişioğlu vefat etti

Başbakan'a yakınlığıyla bilinen Kişioğlu hayatını kaybetti.

Erzurum'un tanınmış yerel siyasetçilerinden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da yakınlığıyla bilinen AK Partili İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Orhan Kişioğlu 82 yaşında yaşamını yitirdi. Kişioğlu’nun cenazesi yarın Lalapaşa Camii'nden kaldırılacak.

ERDOĞAN EVİNE KADAR GİDERDİ

Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’a gelişlerinde Palandöken semtindeki evine kadar giderek ziyaret ettiği Kişioğlu, bir süreden beri nefes darlığı çekiyordu. Lise mezunu olan Bağ- Kur emeklisi Kişioğlu, saat 16.00’da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Adalet Partisi'nde siyasete başlayan daha sonra Necmettin Erbakan’ın kapatılan Milli Nizam Partisi'ne geçen Mahmut Orhan Kişioğlu, uzun yıllar Erbakan’ın partilerinde aktif görev alarak siyaset sahnesinde yer aldı. Ak Parti'nin kurulmasıyla birlikte Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alan ve iki dönemdir bu partiden İl Genel Meclis Üyesi seçilen Kişioğlu, Erzurum’un renkli simalarından biriydi.

Kişioğlu’nun yarın öğleyin Lalapaşa Camii'ndeki cenaze törenine Ak Partili milletvekili ve bazı bakanların katılması bekleniyor.