Burhaniye Huzur Evi'nde Konser

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Kenan Sucuoğlu Huzurevindeki yaşlılar için konser verdi

Burhaniye Huzur Evi'nde Konser
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Kenan Sucuoğlu Huzurevindeki yaşlılar için konser verdi. 25 yaşlının barındığı Huzurevindeki konser de büyük coşku yaşanırken müziğin ritmine uyan yaşlılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Kenan Sucuoğlu Huzur Evi'nde kalan yaşlılar Türk Sanat Müziği konseri ile coştular. Mustafa Seven yönetimindeki 30 kişilik koro şarkıları ile yaşlıları coşturdu. Müziğin ritmine uyan huzurevi sakinleri dans etti. Kültür ve sanat Derneği başkanı Ali Özcan'ında Bendir ile saz heyetinde yer aldığı konser sırasında duygusal anlar da yaşandı. Dernek başkanı Ali Özcan, şef Mustafa Seven ve koro elamanları ile saz heyetine teşekkür eden Kenan Sucuoğlu Huzurevi müdürü Osman Özarkon, "Sakinlerimiz sayenizde güzel bir gece geçirdiler. Uzun kış gecelerinde bizleri unutmayan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Konserlerin devamını bekliyoruz" dedi.