Berlin Fuarında İncir Damgası

2010 ITB Berlin Fuarı'nda Türkiye standının Ege Bölgesi standında yer alan Aydın, Kuşadası ve Didim standlarında tapılan tanıtım çalışmalarının yanı sıra, konuklara hediye edilen 'Aydın İnciri' de büyük ilgi gördü

Berlin Fuarında İncir Damgası
2010 ITB Berlin Fuarı'nda Türkiye standının Ege Bölgesi standında yer alan Aydın, Kuşadası ve Didim standlarında tapılan tanıtım çalışmalarının yanı sıra, konuklara hediye edilen 'Aydın İnciri' de büyük ilgi gördü.
Aydın standında Kuşadası, Didim sahilleri, genel doğal güzellikleri, Aydın'ın antik kentleri, termal turizm özelliklerinin anlatıldığı kitapçık, broşür ve CD'ler ziyaretçilere dağıtılarak, tanıtım çalışmaları yapıldı. Aydın, Kuşadası ve Didim standlarını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İnci Günay ile birlikte binlerce davetli ziyaret etti.
Aydın standında ikram edilen Aydın İnciri büyük ilgi gördü. Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Sanayi Odasının birlikte tasarlayarak oluşturdukları ambalajlı incirler herkes tarafından beğeni kazandı.
10-14 Mart 2010 tarihleri arasında devam edecek ITB Berlin Fuarı'na Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Aydın il Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Ergüder, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Şube Müdürü Ahmet Demir, Enformasyon Memuru Muzaffer Başol, Didim Tic.Odası Başkanı Ufuk Döver, Kuşadası Tic.Odası Başkanı Serdar Akoğan ve turizm sektör temsilcileri katıldı.