Berlin'de Didim Gecesi

Almanya'nın başkenti Berlin'de, Didim Gecesi düzenlendi

Almanya'nın başkenti Berlin'de, Didim Gecesi düzenlendi. Berlin'de devam eden ITB Uluslararası Turizm Fuarı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın standı içinde temsil edilen Didim'in tanıtımı için gerçekleştirilen gecede turizmciler ve Türk-Alman işadamları bir araya geldi.
Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen gece, Berlin Türk-Alman İşadamları Birliği binasında yapıldı. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Ticaret Odası Meclis Üyeleri Veysel Ece, Hikmet Atilla ve Ergun Korkmaz, Aydın İl Genel Meclis Üyesi Abdürrahim Öztürk ve Didim Turizm Derneği 2. Başkanı Yusuf Mutlu
Baraner, çok sayıda turizmci ve Türk Alman İşadamları Birliği üyesinin katıldığı Didim Gecesi'nde kokteyl düzendi, Didim'in sinevizyon eşliğinde tanıtımı yapıldı ve konuklara Türk yemekleri ikram edildi.
Türk-Alman İşadamları Birliği Başkanı Hüsnü Özkanlı'nın açılış konuşmasıyla başlayan gecede, Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da birer konuşma yaptı. Katırcı ve Kamacı, hedeflerinin Didim'i etkili şekilde tanıtmak olduğunu belirterek, Didim Gecesi'ne katılanlara teşekkür ettiler.