AK Parti gençliğinden yalanlama

Dün medyada yer alan, “Tavlı, İlçe Başkanı Hüseyin Güney ile anlaşamadığı için görevi bırakma noktasına geldi” haberine Mehmet Şarani Tavlı'dan yalanlama geldi.

AK Parti gençliğinden yalanlama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, dün yerel gazete ve TV’lerde yer alan, “Tavlı, İlçe Başkanı Hüseyin Güney ile anlaşamadığı için görevi bırakma noktasına geldi” şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Gençlik kolları teşkilatı olarak yaklaşık 1 yıldır görevini yeni bir ekiple sürdürdüklerini belirten Tavlı, “2003’ten günümüze kadar partinin çeşitli kademelerinde görev aldım ve kendimce AK Parti’ye faydalı olacak işler yaptım. Son bir yılda oluşturduğumuz genç, dinamik ve yepyeni bir ekiple AK Parti Gençlik Kolları başkanlığını sürdürmekteyim. Biz bu yeni ekiple çok iyi işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Alışılmış gençlik kolları anlayışı dışında çıkararak projeler ürettik. Katıldığımız organizasyonlar ve yaptığımız etkinliklerle Alanya AK Parti Gençlik Kolları’nın ismini genel merkeze kadar duyurduk” ifadelerini kullandı.

Çoğu kente örnek gösterilecek bir ilçe teşkilatı olduklarını ancak bunları bazı kesimlerin görmek istemediğini ifade eden Tavlı, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Dün basında çıkan, sadece bazı kesimlerin bizi yıpratmak için çıkardığı dedikodulara tanık olduk. Bu tarz olaylar geçmişte oldu, şimdi de oluyor ve ne yazık ki bu zihniyetler olduğu sürece gelecekte de olacak. Çok genç bir ekibe sahibiz. Çoğu arkadaşımız siyasete yeni başladı ve içlerinde gelecek vaat eden arkadaşlarımız var. Fakat bu tür haberler bu arkadaşlarımızı ve gençlerimizi siyasetten uzaklaştırabilir.”