Simav Devlet Hastanesi'ne Tam Donanımlı Ambulans

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü'nün AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de gayretleriyle sağlık hizmetlerinde kullanmak üzere Simav Doç

Simav Devlet Hastanesi'ne Tam Donanımlı Ambulans
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü'nün AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de gayretleriyle sağlık hizmetlerinde kullanmak üzere Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne tahsis ettiği tam donanımlı ambulans hizmete girdi.
Başhekim Op. Dr. Naci Çağlar, yürüyen hastane konumundaki tam donanımlı yeni ambulansın hastaneye tahsisinde gayretleri bulunan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Kütahya İl Sağlık Müdür Vekili Kamil Türkmen ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı'ya teşekkürlerini sundu.
Yeni tahsis edilen araçla birlikte 200 yataklı hastane bünyesinde kullanılan ambulansların sayısı 5'e çıktığını ifade eden başhekim Çağlar, "Vatandaşlara kısa sürede çabuk ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Son tahsis edilen tam donanımlı ambulans ile vatandaşlara bölge hastanesi gibi hizmet sunan kalite belgeli hastanemizin araç filosu da güçlendi" dedi.