İnternette Dolandırıldı İntihara Kalkıştı
İzmir'in Konak ilçesinde, internette tanıştığı ve bir süre görüştüğü kadının yanına gelmesi için para gönderdikten sonra kadının ortadan kaybolmasını gurur meselesi yapan bir genç intihara kalkıştı.

önce para gönderen Aydın Alkan, genç kızdan bir daha haber alamadı.
Yaşadığı olayı gurur meselesi yapan Alkan, Konak Meydanı'nda bulunan alt geçidin üstüne çıkarak intihar etmek istedi. İntihar girişimi üzerine trafiğin yoğun olduğu cadde üzerindeki alt geçitte önlem alan trafik ekipleri trafiği tek şeritten devam ettirirken, resmi ve sivil ekipler genç adamı ikna etmek için çaba harcadı. İkna çabası yaklaşık 1 saat sürdü. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile 110 itfaiye ekipleri de gelerek önlem alındı.
İkna çalışmaları devam ederken, Aydın Alkan'ın iş arkadaşı olduğu öğrenilen Eşref Kavalıoğlu, Aydın Alkan'a sarılarak köprü üstüne çekti. Yakında bulunan polislerinde yardımıyla Alkan, köprü üstüne çekildi. Alkan, ifadesinin alınması için Kemeraltı Polis Merkezi'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
