Hüsamettin Cindoruk Edremit'e Gelecek

Demokrat Parti (DP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, yaptığı basın toplantısında 16 mart Salı günü DP Lideri Hüsamettin Cindoruk'un Edremit Körfezi'ne geleceğini açıkladı.

Hüsamettin Cindoruk Edremit'e Gelecek
Parti binasında öğlen saatlerinde basın toplantısı gerçekleştiren DP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Müjdat Soylu, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un Edremit Körfezi'nde yapacağı ziyaret programını açıkladı. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantıda konuşan başkan Soylu, "16 Mart Salı günü saat 16.00'da genel başkanımız Hüsamettin Cindoruk İlçe Teşkilatı binamızın açılışını gerçekleştirecektir. Öğlen saat 12.30 ile, 14.00 arasında Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde kapalı salon toplantısı yapılacak ve saat 16.00 ile 17.00 arasında Edremit'te bulunulacak, saat 18.00 ile 19.00 Havran Büyükdere beldesinde ziyaretler gerçekleştirilecektir. Genel başkanımız ile birlikte çok sayıda partilinin de katılacağı bu programlar sonrasında, 17 Mart günü Çanakkale programı, 18 Mart günü ise Balıkesir'in Bandırma ilçesi programları yapılacaktır. Programlara tüm partililerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir" diye konuştu.

"DP'Lİ ÜYELERİNİZ, ÜYELİKLERİNİZİ KONTROL ETTİRİN!"
Açıklamasının ardından, parti teşkilatının ülke genelinde yaşadığı ve Edremit Körfezi'ndeki teşkilatlarda da büyük oranda yaşanan üyelikler ile ilgili sıkıntılı durumu anlatarak üyelere çağrıda bulunan başkan Müjdat Soylu, "Bilindiği gibi parti teşkilatımız, bazı partilerin kapanarak DP'de toplanmasıyla birlikte büyük bir güç oluşturdu. Bu güç, bazı üyelik sıkıntılarını da beraberinde getirdi. Biz yeni bir oluşumuz. Daha önceki birleşmelerde sorunlar oldu ve başarı sağlanamadı. Ama mevcut DP oluşumunun gücü ve başarısı ortadadır. Bu hareket, ülkemizde ihtiyaç duyulan bir hareketti. Edremit İlçe Teşkilatımızın yönetimi de, doğru dürüst insanlardan oluşmaktadır. Üye kayıtları konusunda sıkıntılarımız vardır. Misal olarak, Anavatan Partisi'nde kaydı bulunan üyeler, DP'ye yasal olarak kayıtlı olarak görünemiyor. Bu ve eski DYP ile birlikte diğer birleşim partilerinde kayıtlı olan üyeler, DP'ye yeniden kayıt yaptırtmak durumundadırlar. Bu sıkıntı, teşkilatımızın üye sayısını düşük göstermektedir. Üyelerimiz, bize başvuruda bulunmalı ve kayıt kontrolü, eğer kayıtlı görünmüyorlarsa yeni kayıt yaptırtmalıdır" dedi.