Gazeteciler Eğitimden Geçirilecek

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından ortaklaşa organize edilecek olan etkinlikler kapsamında Mersin ve çevre illerde gazetecilik mesleğini icra edenlere yönelik olarak eğitim semineri gerçekleştirilecek

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından ortaklaşa organize edilecek olan etkinlikler kapsamında Mersin ve çevre illerde gazetecilik mesleğini icra edenlere yönelik olarak eğitim semineri gerçekleştirilecek.
Suphi Öner Öğretmenevi'nde yarın başlayacak ve 2 gün sürecek olan 'Gazetecilik Eğitim Semineri'ne TGC Genel Başkanı Orhan Erinç, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Atilla Sertel'in de katılması bekleniyor. Organizasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulunan MGC Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TGF Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal, mesleki kuruluşların öncelikli amacının; gazetecilik mesleğini ve kenti ilgilendiren projeler üreterek, hayata geçirmesinin önem ve faydalar taşıdığını vurguladı.
Ünal, "Yapacağımız bu eğitim semineri mesleğimizi kentimizde ve bölgemizde icra eden arkadaşlarımız açısından önem taşıyor. Mesleğimizle ilgili son gelişmeler ve yeni teknolojileri tanıma fırsatını bulacağımız, sorunlarımızı tartışacağımız bir ortamın sağlanması bizleri bir adım daha ileri götürecektir. Bunun yanı sıra yine Cumartesi günü düzenleyeceğimiz Altan Öymen ve Zeki Sezer'in de katılacağı; 'Aydınlar Konuşuyor' adlı panelin de ülkemizin içinde bulunduğu son durum tartışılacak. Bu etkinliklerle cemiyetimizin kamuoyu ile buluşması devam edecektir" dedi.