Başkanın Eskişehir Çıkartması...

Kütahya'nın AK Parti Belediye Başkanı Mustafa İça, 24 mahalle muhtarıyla birlikte Eskişehir'in Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Başkanın Eskişehir Çıkartması...
İça ve beraberindeki heyek il olarak Sarıcakaya ve Mihalgazi kaymakamlığı ve belediyeleri tarafından gerçekleştirilen tarımsal proje ve yatırımları yerinde inceledi.
Geziyle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İça, "Eskişehir'de yeni mahalle haline gelen bölgelerimizin muhtarlarıyla birlikte çok güzel bir çalışma yaptık. Eskişehir Sarıcakaya Kaymakam Vekili ve Mihalgazi Kaymakamı Engin Yalçın ve sonra Sarıcakaya Belediye Başkanı Ali Kahya ve Mihalgazi Belediye Başkanı Müztaze Karabaş bizlere çok yakın bir ilgi gösterdiler. Çok sıcak bir ortamla karşılandık. Birlikte buralarda yer alan sebze meyve hali, seralar, paketleme servisleri ve tarımsal yatırımlar hakkında bilgiler aldık. Özellikle Sarıcakaya Kadınlar Kooperatifi'nin bir araya gelerek, yaptığı çalışmaları ilgi ile inceledik. Buralardan aldığımız birçok proje, deneyim, bilgi aktarımı ile Kütahya'mızda bunlardan yararlanmak istiyoruz. Bu projeleri kendi yöremizde hayata geçirebilmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" dedi.