Kaski'den Başarılı Sporculara Ödül

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından başarılı sporcular ödüllendirildi.

Kaski'den Başarılı Sporculara Ödül
Kaskispor kulübünün Taekwonda, boks ve tenis dallarında başarı elde eden sporculara yönelik Genel Kurul Toplantı Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "1997 yılında kurulan Kaskispor kulübümüzde 3 branşta spor yapılıyor. Taekwonda, boks ve tenis. Kulübümüz içerisinde yetişen sporcularımız ülkemizde ve uluslararası turnuvalarda altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak, kentimizi başarılı bir şekilde temsil ediyorlar" dedi.
Amatör spora verdikleri katkının devam edeceğini belirten Batukan "Kurulduğu günden beri sadece başarılarıyla adını duyuran sporcularımızın ileri ki yıllarda da başarılarının devamını diliyorum. Ve yapacakları her çalışmada yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.
Kaskispor sporcularının Kocasinan bünyesinde kurulan spor salonunda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Batukan "Sporcularımıza bu imkanı sağlayan Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Yıldız'a huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Törende, başarılı sporcular Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Batukan, taekwondo ve boks şampiyonalarında, şampiyonluk kazandıran sporcular ve kazandıkları şampiyonluk sayıları hakkında şu bilgileri verdi:
"Taekwondo da İbrahim Şimşek, uluslararası ve Türkiye turnuvalarında 10 adet birincilik, ikincilik ve üçüncülük, Zehra Bahçeci, Türkiye turnuvalarında 8 adet birincilik ikincilik ve üçüncülük, Atike Betül Tan Türkiye şampiyonasında bir birincilik, bir ikincilik ve bir üçüncülük, Yusuf Bahçeci Türkiye turnuvalarında bir birincilik iki üçüncülük, Şeyda Yartunç Gençler Doğu Grubu şampiyonasında ikincilik, Kaan Sabunci şampiyonalarda iki üçüncülük, Bahadır Çakmak Türkiye Poomse şampiyonasında bir üçüncülük kazanmıştır. Kendilerini yetiştiren antrenörleri Milli Sporcumuz Ali Bahçeçi'ye teşekkürü bir borç bilirim. Boks da Bilal Bayram Avrupa'da ve ülkemizde yapılan şampiyonalarda 8 adet birincilik, ikincilik ve üçüncülük, İhsan Töme Minikler Şampiyonasında birincilik, Mehmet Mazlum Türkiye Şampiyonasında bir birincilik bir üçüncülük, Emre Kaan Özyol Türkiye Minikler Şampiyonasında birincilik, Mustafa Ertuğrul Türkiye Minikler Şampiyonasında ikincilik, Furkan Pekaydın Türkiye Minikler Şampiyonasında ikincilik ve Soner Doğan Türkiye Minikler Şampiyonasında üçüncülük kazanarak yüzümüzü güldürmüşlerdir. Kendilerini yetiştiren antrenörümüz Milli Sporcu Fatih Töme'ye çok teşekkür ederim."