Düzce'de Turizm Toplantısı Yapıldı

Düzce turizmin tanıtılması için yapılacak çalışmalar yapılan toplantıda ele alındı

Düzce turizmin tanıtılması için yapılacak çalışmalar yapılan toplantıda ele alındı. Düzce'nin doğal güzelliklerinin ortaya çıkarılması ve turizme kazandırılması amacıyla, Düzce Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi'nin katkıları ile yürütülen çalışmalarda sona gelindi.
Düzce Vali Yardımcısı İlhan Turgut başkanlığında yapılan toplantıya, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ile birlikte Düzce'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Düzce'nin gezi ve yürüyüş parkurlarının belirlenmesine yönelik çalışmada sona gelindiğini ve çalışmaların Nisan ayında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.
Turgut, çalışmalar kapsamında değişik noktalarda yürüyüş alanları oluşturulacağını ve yapılacak turizm çalışmalarının anlatıldığı bir kitapçık oluşturulduğunu ifade etti. Hazırlanın kitapçığın Düzce turizminin tanıtılması için büyük önem taşıdığına da değinen Turgut, "Bugün kitabın son durumu, koordinatların işaretlenmesi ve güzergahların belirlenmesi ile ilgili konuları netliğe kavuşturacağız. Bu toplantının sonunda herhalde sona doğru yaklaşmış olacağız. Sezonda açılmak üzere. Sanıyorum bundan sonra da gezi ve yerinde görme faaliyetlerine başlayabileceğiz. Ayrıca bunun için bir de daha önce hazırlanan kitaptaki güzergahları görmek üzere gezi düzenlemeyi düşünüyoruz. Hazırlanan konularla ilgili bugün burada Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı yapacağız" dedi.
Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.