Memur Sendikasından motivasyon toplantısı

Birlik Haber-Sen, Şube başkanları ve il temsilcilerinin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Memur Sendikasından motivasyon toplantısı
Memur sendikası olan Memur-Sen’in 26-27-28 Şubat tarihlerinde Kızılcahamam Asya Termal Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği genişletilmiş teşkilat toplantısı çerçevesinde Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen, kendisine ayrılan Kapadokya-3 salonunda 27 Şubat Cumartesi günü 17.00-19.30 saatleri arasında Şube başkanları ve il temsilcilerinin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Sendikal faaliyetlerin ve il başkanlarımızın sahalarda karşılaştığı sorunların genel olarak ele alındığı toplantıda, Genel Sekreter Ayhan Çelik Başkanlığında Genel Mali Sekreter Remzi Karakuş ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Yakup Değirmen’in katılımıyla bir divan oluşturuldu.

TEŞKİLATA YOL HARİTASI ÇİZİLDİ
Toplantının açılışında konuşan Birlik Haber-Sen Sendikası Genel Başkanı Ali Erdoğan, 15 Mayıs öncesi teşkilatın motivasyonunu yükseltecek bir yol haritası çizdi.

Birlik - beraberlik mesajları veren ve yön tayin eden Erdoğan, il başkanlarının illerde ferasetli ve kararlı adımlar atarak, bundan sonraki çalışmalarını sürdürmelerini istedi.

Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda söz alan ve sorunlarını dile getiren il başkanlarımıza Genel Teşkilat Sekreterimiz Şaban Kavuk, Genel Mali Sekreterimiz Remzi Karakuş ve Genel Eğitim ve Dış İlişkiler Sekreterimiz Süleyman Topuzoğlu tarafından cevaplar verildi.

Öte yandan sendikamız tarafından Başkanlar Kurulu için hazırlanan plaketlerini alamayan başkanlara, bu toplantı sonrasında plaketleri takdim edildi.