Dünya basını Tarkan'ı izleyecek

Megastar Tarkan'ın duruşması için dünya basını adliyede olacak.

Dünya basını Tarkan'ı izleyecek
  Uyuşturucu kullanmak ve temin etmekten geç ; en Perşembe gü ; nü ; gö ; zaltına alınan Tarkan bugü ; n savcılığa sevk edilecek . Megastar ' ı mahkemede savunmak iç ; in 60 avukat başvuru yaparken , dü ; nya basını bugü ; n Tarkan iç ; in adliyede olacak .

Tarkan ' ın 2 bin hayranının da bugü ; n adliye ö ; nü ; nde toplanacağı belirtildi .

Narkotik polisi tarafından 6 aylık teknik ve fiziki takip sonunda uyuşturucu kullanmak ve temin etmekten geç ; en Perşembe akşamı evinde gö ; zaltına alınan megastar Tarkan hafta sonunu İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Narkotik Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde gö ; zaltında geç ; irdi . Tarkan , panik atak hastası olduğu gerekç ; esiyle 5 ' inci katta ö ; zel odada , diğer sanıklar ise nezarette kalıyor . Dü ; n ö ; ğleden sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne gö ; tü ; rü ; lü ; p sağlık kontrolü ; nden geç ; irilen megastar şarkıcı bugü ; n Beşiktaş ' ta bulunan İstanbul Adliyesi ' ne sevk edilecek . Tarkan ' ın gö ; zaltına alındığı Perşembe akşamından beri İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne gelip dü ; nyaya haber geç ; en yabancı kanalları ve haber ajanslarının muhabirleri de bugü ; n İstanbul Adliyesi ' nde olacak . Alman kanalları , dü ; nyaca ü ; nlü ; ajanslardan Reuters ve AFP muhabirleri Tarkan ' ın mahkemede serbest kaldığını ya da tutuklandığını İstanbul ' dan dü ; nyaya duyuracak .

Savunma ordusu


Tarkan ' ı savunmak iç ; in 60 avukatın baroya giderek başvurduğunu sö ; yleyen sanatç ; ının avukatı Yunus Egemenoğlu , &ldquo ; Mü ; vekkilim Tarkan kabul ettiği takdirde hepsi Pazartesi gü ; nü ; Tarkan ' ı savunabilir . Ancak şu anda 5 avukat arkadaşım ve ben davayı ü ; stlendik . Mü ; vekkilim hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılacak . Pazartesi gü ; nü ; inşallah mü ; vekkilim aramızda olacak&rdquo ; dedi .

Gencebay ' dan moral

Meslektaşlarından Tarkan ' a tam destek geldi . Dö ; rt gü ; ndü ; r emniyette olan şarkıcıya moral vermek iç ; in dü ; n sabah saatlerinde ü ; nlü ; sanatç ; ı Orhan Gencebay ' ın eşi Sevim Emre ' yle birlikte Narkotik Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne geldiği ö ; ğrenildi . Tarkan ' la gö ; rü ; şmek isteyen Gencebay ' ın bu isteği kabul edilmedi . Tarkan ' ı ç ; ok sevdiğini sö ; yleyen Gencebay , &ldquo ; İnşallah duyduklarımız doğru değildir . Elbetteki hepimiz insanız , hata yapabiliriz . Hatadan dö ; nmekte yine insana yakışır . Bir yanlış yapıldıysa bu yanlıştan dö ; nü ; lebilir . Ö ; nemli olan hatayı farkedip doğruyu bulmaktır . İnşallah Tarkan ' la ilgili olumsuz bir şeyler olmaz&rdquo ; dedi . Kenan Doğulu da Etiler ' de bir restorant ç ; ıkışı Tarkan ' la ilgili olarak &ldquo ; Ne olursa olsun Tarkan bu ü ; lkenin megastarıdır . Bu olayı en kısa zamanda atlatacağını dü ; şü ; nü ; yorum&rdquo ; sö ; zleriyle meslektaşına destek olduğunu belirtti .

KELEPÇ ; E TAKILACAK MI?

Bugü ; n hakim karşısına ç ; ıkacak olan Tarkan ' a kelepç ; e takılıp takılmayacağı merak konusu oldu . Ç ; ü ; nkü ; daha ö ; nce benzer suç ; tan gö ; zaltına alınan şarkıcı Deniz Seki mahkemeye kelepç ; eyle sevk edilmişti .

Tarkan ' ı Barbie yakalattı

Tarkan ile diğer zanlıları yakalatan operasyonun ilk adımını &ldquo ; Barbie&rdquo ; isimli narkotik kö ; peği attı . Geç ; tiğimiz Aralık ayında Atatü ; rk Havalimanı ' nda gö ; rev yapan Barbie , Hollanda ' dan gelen Adnan Recep Ö ; , ' nü ; n ç ; antasına tepki verdi . Bunun ü ; zerine fiziki takibe alınan şü ; pheli , Beşiktaş ' ta buluştuğu işadamı Fuat M . ' ın oğlu Ö ; mer Faruk ile buluştu . Burada dü ; zenlenen operasyonda Adnan Recep Ö ; . , ile Ö ; mer Faruk M . gö ; zaltına alındı . Barbi ' nin tepki verdiği ç ; antada yapılan aramada ise 300 gram esrar ele geç ; irildi . Adnan Recep Ö ; . ' nü ; n , Ö ; mer Faruk M . ve işadamı Murat E . ile de irtibatı olduğu ö ; ğrenildi .