A Kalite Ajans Vizyon Yeniledi

Sektörün önde gelen isimlerinden, medya iletişim ve organizasyon danışmanlığı yapan A Kalite Ajans, vizyon yenileyerek sektöre hareketlilik getirdi.

A Kalite Ajans Vizyon Yeniledi
Yer, logo, slogan ve çalışma gamını yenileyen ajans, sektöre iddialı bir şekilde devam etmek için var gücüyle hazırlıklara başladı.

Ajans Başkanı İsmail Çetin, bu atılım ve yenilik hakkında şunları söyledi: "Yıllardır birçok firmayla çalıştık. Çalıştığımız firmaları her zaman sektöründe 1 adım önde tuttuk. İyiyi, en farklıyı ortaya koymaya çalıştık. Kimsenin dillendirmediği farklı fikirleri sunduk. Bundan dolayı sloganımızı 'Uçuk Fikirler Merkezi' olarak değiştirdik".

Çetin, "Logomuzu yenileyeceğimizi duyurduk, 15 proje başvurdu. Bu logoda karar kıldık. A ve K harflerinin ön plana çıktığı Sait Grafiğin ortaya koyduğu bu çalışmayı artık logo olarak kullanacağız" dedi.
Çetin, "Piar, medya satınalması ve organizasyonlarda her zaman incelikleri ve farklılıkları ortaya koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Kimsenin söylemediğini, kimsenin yapmadığı yapmaya çalıştık. Bundan sonrada akıllara gelmeyenleri biz uygulayacağız" dedi.

"Çalıştığımız firmalara güçlü yeni firmalar ekledik, yeni firmalarla görüşmelerimiz devam etmektedir. Bizim misyonumuz sizin vizyonunuzun teminatıdır" diyen Çetin, "İsmimiz gibi sektörün öncülerinden olmaya devam edeceğiz" dedi.