TÜMSİAD seminer düzenledi

'2009 yılı Çukurova Kalkınma Ajansı Mali Destek Programları” çerçevesinde Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi ile merkezi Ankara'da bulunan KOBİ danışmanlık firması Seyhan Otelinde bir seminer düzenledi.

TÜMSİAD seminer düzenledi
Adana, Kozan ve Mersin TÜMSİAD şubeleri ile ADASO, ESOB ve ATO’nun da davet edildiği seminer yoğun ilgi gördü.

17 Mart 2010 tarihine kadar Çukurova Kalkınma Ajansı'na teslim edilmesi istenilen projelerin, “İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı, Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri Mali Destek Programı” kapsamında olması gerektiği vurgulandı.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, seminerde yaptığı konuşmada, “Amacımız, üyelerimize, hibe ve teşvik hakkında bilgi sunmak, avantaj ve kaynakların etkin kullanılabilmesini sağlamak, nitelikli iş gücü ve istihdamın artırılması hususu ile Ülkemize katma değer sağlamaktır” dedi.

Danışmanlık firması Genel Müdürü Aybars Ünal da, rekabet gücünü geliştirici, verimliliği artırıcı, büyümeyi hedefleyen firmalara danışmanlık hizmetleri sunduklarını, Türk iş dünyasını, dünya liglerinde üst sıralara taşımayı misyon edindiklerini söyleyerek, “İzlediğim TÜMSİAD, yükselen bir değerdir” ifadesini kullandı.
Verimli geçen seminer sonrası, Çukurova Kalkınma Ajansı Mali Destek Programlarından yararlanmak isteyen işadamları, KOBİ Danışmanlık firması ile TÜMSİAD’da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.