Serpil Çakmaklı sessizliğini bozdu

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Serpil Çakmaklı, dizi oyuncuları hakkında çarpıcı açıklamarda bulundu.

Serpil Çakmaklı sessizliğini bozdu
Uzunca bir aradan sonra sessizliğini bozan ünlü sanatçı Serpil Çakmaklı, Türkiye'de çok fazla dizi oyuncusu olduğunu ifade ederken, genç oyuncular için ağır konuştu. Ünlü sanatçı, konuya ilişkin şunları söyledi:

"BENİ SERPİL ÇAKMAKLI DİYE Mİ ÇAĞIRIYORLARDI?"

"Dizi bitiyor, şöhret bitiyor. Serpil Çakmaklı son zamanlar da bir şey yapmıyor ama bir yurt dışına çıktığında Serpil Çakmaklı tanınıyor. Ben eskiden Gülçiçek rolündeyken beni Gülçiçek diye mi çağırıyorlardı yoksa Serpil Çakmaklı diye mi çağırıyorlardı."

Ünlü oyuncu Çakmaklı, konuşmasında, "Dizilerde, senaryoların birebir oyuncuyla örtüşmesiyle bu şöhreti daha hızlı yakalıyorlar. Bu konu da Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu çok şanslı" ifadelerini kullandı.

"DİZİ OYUNCUSU SİNEMA OYUNCUSU OLAMAZ"

Dizide oyunculukların balon gibi olduğunu söyleyen Serpil Çakmaklı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Diziler bitiyor, şöhret bitiyor. Ama sinema sanatçısı sinema bittiğinde hâla tanınıyor. Buna çok kızacaklar ama onlardan çok farklıyız. Ancak, tiyatro benim için çok farklı. Benim için tiyatro, sinema gibi. Seyirci önünde bir tane hata kabul etmiyor. Bu yüzden bana göre dizi oyuncusundan sinema oyuncusu olamaz. Şöhret adayları bir dizi ile şöhreti yakalıyor. Ama benim için balon sanatçı onlar. Bana göre halk gözünde unutulmayanlar sanatçıdır."