MHP 134 kişiye rozet taktı

Mersin'in Silifke ilçesinde çeşitli siyasi partilerden istifa ederek, siyasi hayatlarını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında devam etmek isteyen toplam 134 kişiye, törenle MHP rozetleri takıldı.

MHP 134 kişiye rozet taktı
MHP Silifke İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen katılım törenine, partililer ve davetliler ilgi gösterdi.

Mersin ilçe, belde ve köylerini gezerek burada yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve Mersin milletvekilleri Mehmet Şandır ve Kadir Ural'ın da katıldığı törende, MHP'ye gönül verenlere rozetleri Şandır ve Ural tarafından takıldı.

Yeşilovacık Belediyesi AK Parti'li Meclis Üyesi Talip Oturak, Silifke'nin tanınmış genç işadamlarından Mehmet Derya, Ahmet Serin, Ali Bulut, Hasan Bulut, Birgül Bulut ve Nezaket Bulut MHP'ye katıldı.

Katılımcılara, gösterdikleri ilgi için teşekkür eden MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, konuşmasında, "Türk milleti MHP ile gerçek iktidarına kavuşacaktır. Partimize katılmak isteyen tüm gönüldaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Bu katılımlar da gösteriyor ki MHP tek başına iktidara yürüyor. Artık ülkemiz seçim sathı maline girmiştir. Yaptıkları doğru ve isabetli tercihlerinden dolayı, partimize katılan tüm arkadaşlarımıza, huzurlarınızda çok teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum." dedi.