Mobil güvenliğin geleceği

Kaspersky Lab, Mobil güvenliğin geleceğini 2010 Dünya Mobil Kongresi'nde masaya yatırıyor.

Mobil güvenliğin geleceği
Güvenli içerik yönetim çözümlerinin lider geliştiricisi Kaspersky Lab, 15-18 Şubat tarihleri arasında İspanya Barselona’da gerçekleşecek dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarı 2010 Dünya Mobil Kongresi’nde, mobil güvenliğin geleceğini masaya yatırıyor.

Kaspersky Lab, 2’nci salondaki 2.1C45 numaralı standında kötü niyetli programlar, spam, telefon hırsızlık gibi mobil tehlikelere karşı geliştirdiği ürünlerinden çocukların istenmeyen içeriğe erişimini engelleyen yeni çözümlerine kadar birçok yeni ürününü tanıtacak. Cep Telefonu operatörleri ve satıcıları için geliştirilen çözümlere ek olarak Kaspersky Lab standını ziyaret edenler, akıllı telefonları her türlü tehdidi karşı koruma altına alan ürünleri test etme fırsatı da yakalayacak. Test edilecek ürünler Türkiye’de de satışa sunulacak. Ürünlere ilişkin geniş bilgelere www.kaspersky.com.tr sitesinden ulaşılabilir.

Öte yandan Kaspersky Lab CEO’su ve kurucusu Eugene Kaspersky “Mobil güvenliğin geleceği: Kaspersky Vizyonu” konulu bir basın toplantısı düzenleyecek. Modern mobil güvenlik kavramı, trendleri ve öngörüleri gibi konuların paylaşılacağı basın toplantısı 2. Hall’da C odasında gerçekleştirilecek.

Eugene Kaspersky’nin ardından Kaspersky Lab Mobil Çözümler Başkanı Sergey Nevstruev şirketin, akıllı telefonları ve kullanıcılarını mobil tehditlerden nasıl koruduğuna ilişkin çözümlerini paylaşacak. Bu çerçevede Nevstruev, kullanıcıları kötü niyetli programlardan, ağ ve SMS saldırılarından korumak ve akıllı telefonlarda bilgi kaybını engellemek, mahremiyeti korumak için özel olarak geliştirilen Kaspersky Mobile Security 9’un tanıtımını yapacak.

2010 Dünya mobil Kongresi ile ilgili daha fazla bilgi için: www.mobileworldcongress.com