Erdoğan: Durmak yok yola devam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Demokratik Açılım süreci için durmak yok yola devam' dedi.

Osmaniye'de bir dizi açılışlara katılmak üzere Başbakanlık özel uçağıyla Adana Havalimanı'na gelen Erdoğan, burada kendisini karşılamaya gelen partililere kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılım süreci için, "durmak yok yola devam" dedi. Osmaniye'de bir dizi açılışlara katılmak üzere Başbakanlık özel uçağıyla Adana Havalimanı'na gelen Erdoğan, burada kendisini karşılamaya gelen partililere kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Bir süre sonra tekrar Adana'ya geleceğini belirten Erdoğan, "Kardeşlik Projemizi Adana'da ayrıca taçlandıracağız. Ve ülkemizin milli birliğine ayrı bir güç katacağız. Demokratik açılım sürecinde, 'durmak yok, yola devam' diyeceğiz." şeklinde konuştu.

Yola çıkarken 'ne aldatan, ne aldanan olacaklarını' ifade ettiklerini hatırlatan Erdoğan, Türkiye'de ilkeli bir siyaset ve iktidar anlayışı mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini vurguladı.

Bu çalışmalarla ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaklarını belirten Erdoğan, karşılama törenine gelen insanlara teşekkür etti. Daha sonra başbakanlık otobüsü ile hareket eden Erdoğan, yolda çocuklara oyuncak dağıttı. Aralarında tekerlekli bir kız çocuğun annesi de olmak üzere bazı vatandaşların sorunlarını dinledi. Başbakana ulaşmak isteyen kalabalık ile korumalar arasında izdiham yaşandı. Adana Valisi İlhan Atış, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından karşılanan Erdoğan'a Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, milletvekilleri ve AK Partili üst düzey yöneticiler eşlik ediyor.