Belediyelerin paylaşamadığı adam

Basın Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı, İstanbul'daki belediyelerin ilgi odağı...

Belediyelerin paylaşamadığı adam
Mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir çalışma temposu ile çalıştığı belediyelere hizmet veren Fidancı’nın son durağı Beykoz Belediyesi.

2000 yılında Bağcılar Belediyesi’nde göreve başlayan Abdurrahman Cüneyt Fidancı, 2009 yılında çiçeği burnunda ilçesi Sultangazi Belediyesinin Basın Danışmanlığı görevini üstlendi. Sultangazi’de Bağcılar Belediyesi’nde olduğu gibi başarılı bir performans gösteren Fidancı, İstanbul’un İncisi Beykoz Belediyesi’nin dikkatini çekti.

1 Şubat 2010 tarihinde Beykoz Belediyesi Basın Danışmanlığı görevini üstlenen Fidancı, diğer belediyelerde gösterdiği özverili ve katma değeri yüksek projeler ile şimdiden Beykoz’un adını ön plana çıkarmayı başardı.

Belediyeler tarafından beğeniyle çalışmaları takip edilen Basın Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı’nın bundan sonraki durağının hangi belediye olacağı şimdiden merak konusu oldu bile.

Abdurrahman Cüneyt Fidancı Kimdir?

Fidancı 1976’da Adıyaman Merkez’de doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Okul yıllarında gazete ve tv’lerde çalışarak kendini yetiştirmeye çalıştı. İGDAŞ Basın biriminin ardından 2000 yılında Bağcılar Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak göreve başladı. Uzun yıllar bu görevi başarıyla yürüttü.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldı. 1 Şubat 2010 tarihinden itibaren İstanbul’un incisi Beykoz Belediyesi’nde basın danışmanlığı görevine getirildi. Fidancı evli ve 1 çocuk babası.