Vadi yine kriz çıkaracak...

Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 79.bölümü yine izleyenleri ekran başına kilitledi...

Vadi yine kriz çıkaracak...
İşte Kurlar Vadisi Pusu dizisinin 79. bölüm özeti:

İki ülke arasında siyasi kriz yaşanmasına neden olan dizide İsrail gerginiği dinmek bilmiyor .

TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümünde Polat Alemdar'ın ajanının kaçırılmasıyla birlikte gerginlik de hat safaya ulaştı.

DARBE PLANLARI VADİ'DE

Dizi'de sözde İsrail ve Amerikan gizli ajanları tarafından kaçırılan Türk ajanın serbest bırakılması için Polat Alemdar Müsteşarlık binasına baskın yapıyor. Üst düzey İsrail ve Amerikan ajanlarının Türk Müsteşar ile toplantıda bulunduğu sırada İsrail gerginliği yaşanıyor. Sözde darbe planlarının konuşulduğu anda Amerikalılar'ın bunu önlediğini hatta İsrail'in muhalefetine rağmen olduğu konuşuluyor. Bu da yapılan ortak teknolojik (dinleme cihazları) yatırımlara bağlanıyor.

BAYRAKLI MESAJ

Binaya baskın yapan Polat Alemdar elindeki bomba ile içeri giriyor. Masadaki Türk Bayrağı'nı kaldıran Polat Alemdar, İsrail ve Amerikan Bayraklarını ise Memati'ye kaldırtıyor. Tam da bu sırada her iki kesime de mesaj yollamayı es geçmiyor. Polat Alemdar Amerikalı ajanı bacağından yaralayarak ajanın teslim edilmesini istiyor. Bunun üzerine İsrailli dostuyla topalantı yapan Aron Feller, İsrail'den beklediği cevabı alınca Türk ajanı serbest bırakıyor.

CEHENNEMDE OYNAYACAK BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK

Aron Feller ile İsrailli dostu arasındaki diyaloglar ise daha çarpıcı bir noktaya parmak basmaktadır. İsrailliler'in Türkler'i Kur-an'dan uzaklaştırmaya çalıştıklarını ancak Amerikalılar'ın bunu önlediği anlatılmaktadır. Aron Feller ise Türkler'i kendi silahları ile vurduğunu anlatarak İsrailli dostuna mesaj verir. İsrailli dostunun bunun üzerine ''Ateşle oynuyorsun'' diyerek çıkışmasına ise Feller ''Cehennemde oynayacak başka hiç bir şey yoktur'' cevabını verir.