Okula düşündüren lakap

Amerikan basını, altı ay içinde dört kadın öğretmenin öğrencilere taciz ve lezbiyen ilişki suçundan tutuklandığı okula 'Azgın Tekeler Lisesi' adını verdi.

Okula düşündüren lakap
Amerika’da bir okulda altı ay içinde dört kadın öğretmen, öğrencilere taciz ve lezbiyen ilişki suçundan tutuklandı.

Tüm öğrenciler tehlikede

- ABD’nin Brooklyn kentindeki bir okulda yaşananlar, öğretmenlerin öğrencileriyle yaşadıkları seks skandallarının artık sıradan bir hale geldiğini düşünen Amerikalıları bile şoka uğrattı. James Madison Lisesi’nde altı ay içinde dört kadın öğretmen öğrencilerine yönelik taciz ve lezbiyen ilişki nedeniyle tutukladı. Önce Allison Musacchio adlı bir kadın öğretmen ve müdür yardımcısının 15 yaşındaki erkek öğrencisiyle seks yaptığı ortaya çıktı.

Veliler okula isyan etti

- Ardından Fransızca öğretmenleri Alini Brito ile Cindy Mauro, bir sınıfta eşcinsel ilişki sırasında yakalandı. Son olarak önceki gün 37 yaşındaki spor öğretmeni Lisa Guttilla 14 yaşındaki kız öğrencisine tacizden tutuklandı. Suçlarını itiraf eden 4 öğretmen okuldan uzaklaştırıldı. Veliler “Eğitim kurumu değil sanki seks okulu... Çocuklarımızı artık okula yollayamayacak mıyız” diye ayağa kalktı. Amerikan basını ise James Madison Lisesi’ne “azgın tekeler lisesi” adını verdi.

500 tacizci öğretmen

ABD’de her yıl iki bin öğrenci öğretmenleri tarafından taciz ediliyor. ABD basını da James Madison Lisesi ile “Horndog High” (Azgın teke lisesi) diye alay etti.