Duvar yazılarına halk tepkili

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sprey boyalarla duvarlara yazılan yazılara vatandaşlar tepki gösteriyor.

Duvar yazılarına halk tepkili
Ceylanpınar ilçesinde, son zamanlarda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evlerin ve işyerlerinin duvarlarına sprey boya ile yazı yazılması vatandaşların tepkisini çekti. Duvarlara sıkılan sprey boyaların maddi yönden zarara yol açtığını dile getiren ilçe esnaflarından Hasan Tutuman "Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından duvarlara yazılan yazılar ve şekiller çirkin bir görüntü oluşturmasının yanı sıra boyanın kapatılması bizlere ek masraf çıkarmaktadır. İlçe halkından ricam sprey boya ile çevreye zarar veren gençlerimizi uyaralım" dedi.
Geçen gün kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 1. nolu sağlık ocağının arka duvarına sprey boya ile yazı yazan şahıslar duvarda çirkin bir görüntü oluşturdu.
Yetkililer ise, sprey boya ile çevreye zarar vermenin suç olduğunu ve suçlunun tespiti halinde gereken para cezasının uygulanacağını dile getirdi.