Adana'da vahşet

Adana'da bir kişi kendisine boşanma davası açan eşini ve kayınpederini vurdu. Polis ekiplerinin kendisini gördüğünü anlayan zanlı bu kez silahı kendisine doğrulttu.

Adana'da vahşet
Alınan bilgiye göre, Medeni Ş'nin (30) yaklaşık dört yıl önce evlendiği Ebru G. (23), eşinin kendisine kötü davrandığı iddiasıyla iki çocuğu ile birlikte, merkez Çukurova ilçesinde oturan babası Muzaffer G'nin yanına yerleşti.

Bir süre sonra Turgut Özal Bulvarı'ndaki özel bir dershanede çaycı olarak işe giren Ebru G, 10 gün önce eşine boşanma davası açtı.

Eşiyle barışmak isteyen ancak olumlu yanıt alamayan Medeni Ş, akşam saatlerinde Kurtepe Kavşağı'nda, kayınpederi Muzaffer G. yönetimindeki 01 C 8212 plakalı otomobilin önüne geçti. Medeni Ş. araçtaki eşiyle kayınpederine, yanındaki tabancayla 10 el ateş ettikten sonra kaçtı.

Adana Numune Hastanesine kaldırılan yaralılardan baba Muzaffer G'nin durumunun iyi olduğu, hastaneye getirildiğinde kalbi durduğu belirtilen Ebru G'nin müdahaleyle hayata döndürüldüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın ardından verilen eşkal üzerine çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

Mobese kameralarından eşkala uyan bir kişinin Alparslan Türkeş Bulvarı'nda görüldüğü bilgisini alan polis, devriye ekiplerden zanlıyı durdurmasını istedi. Bunun üzerine polisin kendisini gördüğünü anlayan Medeni Ş, tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Ağır yaralanan zanlı, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Medeni Ş'nin, daha önce hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi.