uTorrent yeniden geliyor

uTorrent Falcon ile kanatlanacak!

uTorrent yıllardır pek değişmedi, hala o sevilen, az kaynak tüketen ve sorunsuz Torrent indirme aracı.

Şimdi bu değişmek üzere; Falcon projesiyle uTorrent kanatlanmaya hazırlanıyor. Bu proje daha kolay daha güvenli ve tam internet arayüzü ile her yerden erişilebilir bir torrent indirme yazılımı haline geliyor.

BitTorrent Inc. tarafından geliştirilen uTorrent Falcon, her ay 50 milyondan fazla insanın kullandığı bu yazılıma yeni özellikler getiriyor. Pek çoğu hala geliştirme aşamasında olsa da Alpha sürümünü indirip değişiklikleri kendiniz görebilirsiniz.

Anahtar özellikleri sizin için sıralayalım...
Her yerden erişim imkanı:
Bir internet sitesindeki, basit bir arayüz üzerinden uTorrent'e erişim imkanı projenin birincil önceliği...

Tek tıklamayla müthiş imkanlar!

Bir dosya indirildiği zaman bu arayüz sayesinde inen dosyanın kopyasını uzaktaki bir bilgisayara da aktarabiliyorsunuz.

Basit olduğu kadar güvenli olması da bu arayüzün özellikleri arasında yer alıyor. Günümüz web arayüzlerinden çok daha gelişmiş özellikler barındırıyor. Kullanıcılara PC'ye kurulan uTorrent'tekine yakın seçenekler sunuyor. Torrent eklemek, indirme başlatmak, dondurmak, durdurmak ve kaldırmak çok kolay.

Şimdilik bu uzaktan erişim özelliklerini denemek için davetiye gerekiyor. Davetiyeler e-posta adreslerini bırakanlara düzenli olarak yollanıyor. Birkaç gün içerisinde bir deneme hesabına sahip olabilirsiniz.

Dosyaları indirirken streaming olarak izlemek de mümkün olacak. Bunu inen kısmı önizleme ile görüntüleme özelliği ile karıştırmayın. YouTube gibi direkt izlemekten bahsediyoruz. Elbette indirme hızınızın yüksek olması gerekiyor.

Kolay paylaşım!

Torrent yollama özelliği ile torrentleri insanlarla paylaşmak kolaylaşıyor. BitTorrent istemcisi kurmamış insanlarla da paylaşmak mümkün.

Bir torrent'e sağ tıklayınca yollama seçeneği çıkacak ve bu da bir url gösterecek. Bu adrese girenler torrent dosyasını indirebilecek.

Kolay torrent bulma
uTorrent takımı detayları açıklamadı ama sürpriz bir özellik torrent aramayı ve bulmayı kolaylaştıracak. Bu konuda tek söylenen torrent sitelerinin içeriği ortaya çıkartmasının ve istemci içi dosya bulmasının çok kolaylaştırılacak olduğu.

Yeni uTorrent'in kendi içerisinde bir arama özelliği ise istemciyi şişirdiği için eklenmeyecek.

Bütün bunlara ek olarak arayüz geliştirmeleri, indirme hızını arttıracak özellikler ve seçime bağlı ek güvenlik önlemleri yer alacak. uTorrent yeniden doğacak!

Bağlantı: uTorrent Falcon