Tekel Eylemcileri Vali Saran'ın Arabasına Yumurta Attı

Malatya'da TEKEL eylemcileri, Vali Ulvi Saran'ın makam arabasına yumurta attı.

  Olay , Paşaköşkü mahallesinde açılan eylem çadırının önünde meydana geldi . Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ile TOKİ ' de yemek yedikten sonra valilik binasına giden Vali Ulvi Saran ' ın makam arabasına yumurtalı saldırıda bulundu . Yumurtalı saldırdanların Saran ' ın arabasını Bakan Yılmaz ' ın arabası sandıkları öğrenildi .
Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Vali Saran , makam aracından inerek , valilik binasına girdi . Valilik binasından yaklaşık 5 dakika sonra çıkan Vali Saran , basın mensuplarına bir açıklamada bulundu . Vali Saran , " Bakan ' ın aracı olsun , benim aracım olsun fark etmez , basit bir yumurta hadisesi . Bazı inanlar kızgınlıklarını böyle ifade ediyorlar " dedi .
Makam aracı valilik binası önünden ayrılırken , Vali Saran kendisine tahsis edilen başka bir araç ile valilikten ayrıldı .
Göstericilerden Akın Yıldırım , " Biz Bakan buradan geçecek sandık . Vali bey olduğunu bilmiyorduk . Yanlış bir istihbarat aldık . Bakan beyi bekliyorduk . Vali beyden özür diliyoruz " diye konuştu .