Sp'den 28 Şubat Değerlendirmesi

Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, yürütülen soruşturmalara değinerek, 'Neden 28 Şubat'ın asıl aktörlerinden hiçbir şekilde bahsedilmiyor ve bunlara dokunulmuyor?' dedi.

Sp'den 28 Şubat Değerlendirmesi
  SP Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı , parti il binasında gerç ; ekleştirildi . İlç ; e başkanları ve delegelerin katıldığı toplantının aç ; ılışında konuşan Hasan Bayram Var , bundan sonraki sü ; reç ; te de siyasi ç ; alışmalara ' Fark Var ' sloganıyla devam edeceklerini sö ; yledi .

Milletten gerç ; ek gü ; ndemlerin saklanıldığını belirten Var , gerç ; ek gü ; ndemin işsizlik , yoksulluk , aç ; lık , manevi ve ahlaki ç ; ö ; kü ; ntü ; olduğunu kaydetti . 28 Şubat sü ; reciyle ilgili aç ; ıklamalarda bulunan Hasan Bayram Var , ' 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dö ; nü ; mü ; ndeyiz . Ü ; lkemizde son birkaç ; yıldır soruşturmalar sü ; rdü ; rü ; lmektedir . Bu soruşturmalarda paşalar sanık sıfatıyla tutuklanıyor ya da ifadeleri alınıyor . Neden 28 Şubat ' ın asıl aktö ; rlerinden hiç ; bir şekilde bahsedilmiyor ve bunlara dokunulmuyor ' diye konuştu .

Hasan Bayram Var , 28 Şubat aktö ; rleri hakkında hukuki sü ; reç ; başlatılmaması halinde , 28 Şubat ' ın sü ; rmeye devam edeceğini de ö ; ne sü ; rdü ; .