Erdoğan ve Kurtulmuş arasında IMF polemiği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) dün yapılan genel kurulu Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında IMF diyaloğuna sahne oldu.

  Marufun Egemenliği ' ana temalı genel kurulda ö ; nce kü ; rsü ; ye ç ; ıkan Kurtulmuş , IMF ' yi ve hü ; kü ; metin ekonomi politikalarını eleştirdi . &ldquo ; Sayın Başbakan ' a ricamızdır . IMF ile anlaşmayın . Millet sizden bunu bekliyor&rdquo ; diyen Kurtulmuş , ekonominin dinamiklerinin , zengini daha zengin hale getirdiğini , buna karşı fakiri daha da fakirleştirdiğini kaydetti .

IMF YÖ ; N VERİRSE YOLUMUZ AYRILIR

Kü ; rsü ; ye gelen Başbakan Erdoğan ise ' Kusura bakma Numan Bey kardeşim , dü ; nya kü ; resel . Ekonomiyi sadece Tü ; rkiye ö ; lç ; eğinde dü ; şü ; nemeyiz . IMF dediniz . . . İşimize gelmezse yine imzalamayız , evet . Ama IMF ' den kokmanın , kaç ; manın manası ne? Eğer en iyi krediyi IMF ' den alabiliyorsam ondan bunu alırım . Hiç ; de ç ; ekinmem . Ve siyaseten IMF yö ; n vermeye kalkarsa , kusura bakma , bizim yolumuz burada ayrılır , deriz . Bugü ; ne kadar bunu yaptık ' dedi .