'Arkadaş ortamında başladım'

Tarkan ile birlikte 10 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

  ESRARI KENDİSİ TESLİM ETTİ

Evde yaptığı ç ; alışmalar sonucu hiç ; bir suç ; unsuruna rastlamayan polis , Tarkan ' a &ldquo ; Bizim aramalar sırasında bir şey bulmamamız ç ; ok ö ; nemli değil . Biz sizi uzun bir zamandır izliyoruz . Uyuşturucu kullandığınıza dair elimizde yeteri derecede delil ve bilgi var . Bize yardımcı olursanız sizin iç ; in daha iyi olur&rdquo ; dedi . Bunun ü ; zerine Tarkan , evinin bir kö ; şesinde sakladığı ahşap kü ; ç ; ü ; k bir sandığı getirerek polisin ö ; nü ; nde aç ; tı , iç ; indeki 12 . 5 gram esrarı polise teslim etti . İlk defa gö ; zaltına alınan Tarkan , parmak izi alınıp sabıka fotoğrafı ç ; ektirdi . Hem kokain hem de esrar kullandığı tespit edilen Tarkan hakkında sadece &ldquo ; Uyuşturucu kullanmak&rdquo ; suç ; undan işlem yapılacak . Ü ; nlü ; şarkıcı polislere uyuşturucuya arkadaş ortamında alıştığını belirterek &ldquo ; Birkaç ; kez bırakmaya ç ; alıştım ancak başaramadım&rdquo ; dedi .

TORBACI PANİĞİ

&ldquo ; Sosyete torbacısı&rdquo ; olarak gö ; zaltına alınan uyuşturucu satıcıları Abdü ; lmelik Geniş ile Selman Gü ; ngö ; r Şener ' in uyuşturucu servisi yaptığı kişileri tespit etmeye ç ; alışan polisin ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde aralarında iş ve sanat camiasından birç ; ok kişiye uyuşturucu kullanmak suç ; undan operasyon yapacağı ö ; ne sü ; rü ; ldü ; . Gö ; zaltındaki işlemleri sü ; ren magazin gazetecileri ile işadamları hakkında &ldquo ; uyuşturucu kullanmak&rdquo ; ve &ldquo ; uyuşturucuya yer temin etmek&rdquo ; suç ; larından işlem yapılacağı ö ; ğrenildi .

İstanbul Narkotik Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nü ; n nezarethanesinde tek koğuşlarda tutulan şü ; phelilere ö ; ğle ve akşam nezarethane yemekhanesinden ç ; ıkan yemekten verildi . Hafta sonunu nezarethanede geç ; iren Tarkan , dü ; n sabah kahvaltısında kepekli tost yerken yanında ç ; ay iç ; ti . Ö ; ğle yemeğinde ise kıymalı pide yedi . Gö ; zaltındaki şü ; pheliler dü ; n İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nden ü ; ç ; ayrı sivil araç ; la ç ; ıkartılarak Haseki Hastanesi ' ne gö ; tü ; rü ; ldü ; . Sağlık kontrolü ; nden geç ; irilen şü ; pheliler yaklaşık 1 saat sonra yeniden emniyete getirildi .

FERDİ TAYFUR : İFTİRA ATILDI

Bostancı Gö ; steri Merkezi ' nde sahne alan Ferdi Tayfur da Tarkan ' ı korudu : &ldquo ; Bence bu işte iftira , sahtekarlık var . Benim bildiğim Tarkan iyi bir ç ; ocuktur , şö ; hreti kaldıran birisidir . Benim de başıma ç ; ok iftiralar geldi , konuşursam gü ; ndem değişir ama konuşmam ç ; ü ; nkü ; o iftira atanların hepsi ö ; ldü ; . Tarkan ' ın kişiliğini ç ; ok beğeniyorum ancak etrafındaki insanlardan darbe aldı . Ayrıca yapabilir bu onun zevkidir . Ama Tarkan satıcılık yapacak bir insan değil . &rdquo ;

RUSYA ' DAKİ HAYRANLARI ŞOKTA

Gö ; zaltına alınışı tü ; m dü ; nya basınında yer alan Tarkan ' ın uyuşturucu kullandığı haberi , bü ; yü ; k bir hayran kitlesinin bulunduğu Rusya ' da şok etkisi yarattı ve buradaki hayranlarını ç ; ok ü ; zdü ; . Birç ; ok basın-yayın kuruluşu tarafından Tarkan ' ın gö ; zaltına alınması flaş haber olarak verirken , ü ; nlü ; şarkıcıyla ilgili haber de internet sitelerinde en ç ; ok okunan haber oldu . Bazı haber siteleri ise haberi okuyucularına Tarkan ' ın bir uyuşturucu partisinde yakalandığı şeklinde yansıtırken , bazı televizyon kanalları ise , İstanbul ' daki muhabirlerine konu ile ilgili olarak canlı bağlantı yaptı .