Tbmm Başkanvekili Akşener Adana'da

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, halkın gündemi ile hükümetin gündeminin çok farklı olduğunu savundu.

Tbmm Başkanvekili Akşener Adana'da
  Akşener , MHP Adana İl Kadın Kolları ' nca dü ; zenlenen ' Tü ; rkiye ' de Kadın Olmak ' konulu konferans verdi . Bü ; yü ; kşehir Belediyesi tiyatro salonunda dü ; zenlenen ve izleyicilerinin bü ; yü ; k ç ; oğunluğunun kadınların oluşturduğu konferansta Akşener , vatandaşın aç ; lık , yokluk ve yoksulluk iç ; inde kıvrandığını ama ü ; lkenin suni gü ; ndemlerle meşgul edildiğini sö ; yledi . Ü ; lkenin ne zaman ö ; nemli sorunları ortaya ç ; ıksa Hü ; kü ; met merkezli olarak gü ; ndem ü ; retildiğini savunan Akşener , ' Biz aslında işsizliği , yoksulluğu , yolsuzluğu konuşmamız gerekirken , bir bakanın yada Başbakan ' ın eşlerinin başö ; rtü ; sü ; nedeniyle bir mazlumiyet karşımıza ç ; ıkarılıyor . Ya ekonomide ya da dış politikada ö ; nemli bir şeyler olsa gü ; ndem değiştiriliyor ' dedi .

AK Parti ' li vekillerden birinin ' Fişleme sırası ' bizde , diğerinin de AK Parti karşıtları iç ; in kullandığı ' Kanları bozuk . Kanlarını tahlil etmek lazım ' sö ; zlerini hatırlatan Akşener , ' Biz bugü ; ne kadar hiç ; kimsenin soyuna , sopuna bakalım falan demedik . 41 yıllık siyasi tarihimizde bö ; yle bir şey demedik . Demek ki bunların aslında faşizmi ne kadar sevdikleri ortaya ç ; ıkıyor . Aynı milletvekili Bü ; yü ; k Ortadoğu Projesi ' nin Yahudi projesi olduğunu sö ; ylü ; yor . BOP ' un eş başkanı kim? Başbakan Erdoğan AK Parti ' nin 337 milletvekili mayınlı arazilerin İsrail şirketine verilmesi iç ; in ç ; alışmadı mı? Bir yandan bö ; yle mü ; cadele edeceksiniz diğer yandan Yahudi projesi diyeceksiniz . Peki biz bunlara kan tahlili niye istemedik? ' dedi .

Ö ; zelleştirme konusuna da temas eden Akşener , ' Ö ; zelleştirme şö ; yle yü ; rü ; yor . Mesela SEKA ' yı kapattılar , ç ; ü ; rü ; ttü ; ler . 2 yıl işç ; iler ç ; alışmadan maaş aldı . Başbakan bu sefer ' Yan gelip yatıyorlar . Yetimin hakkını yedirmeyiz ' diyor . TEKEL işç ; ileri iç ; in de aynı şeyleri sö ; yledi . Bu sefer ' Yan gelip yatma ' tutmayınca ' Terö ; r yandaşları işç ; ilerin arasına sızdı ' demeye başladılar . Oysa terö ; ristler orada değil , onlar sınırda resmi tö ; renlerle karşılanıyor ' diye konuştu .

AK Parti ' nin halkın sorunlarını ç ; ö ; zme , mağdurları gö ; zetme konusunda samimi olmadığını savunan Akşener , yakından tanıklık ettiği ya da bizzat yaşadığı olaylardan ö ; rnekler de verdi . Akşener , ' AK Parti ' nin kurucularından bir hanımın sorunu varmış . Beni buldu . Ü ; st yetkililere ulaşamıyormuş . Elbisesi , başö ; rtü ; sü ; oldukç ; a mü ; tevazi . Bu hanımefendiyi , kendisi de siyaset yapan ü ; st dü ; zey bir hanımefendinin yanına gö ; tü ; rdü ; m . Başö ; rtü ; sü ; pahalı ; 1 . 5 milyar falan . Yanına gö ; tü ; rdü ; ğü ; m hanımefendiye baktı ve ' Almayayım . Bizde bunlardan ç ; ok var ' dedi . ' Kimsesizlerin kimi , yoksulun sesi ' olacağız diyenlerin getirdiği tablo işte bu ' şeklinde konuştu .

TBMM Başkanvekili İstanbul Milletvekili Meral Akşener , kadınları aktif siyasete ç ; ağırdı . Kadınlar iç ; in siyasette ' iyimser ayrımcılık ' isteyen ve kota talebini yineleyen Akşener , ' İlk kez siyasete giren ve seç ; ime katılan kadınların masrafı partisi tarafından karşılanmalı . Bunun iç ; in kanuni dü ; zenleme yapılmalı ' teklifinde de bulundu .

Konferansın sonunda Meral Akşener ' e ç ; eşitli hediyeler sunuldu . Adana şalvarı ile iki başö ; rtü ; sü ; verilen Akşener , bunları ü ; zerinde gö ; sterirken yoğun alkış aldı . MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ise ü ; ç ; hilalli bir tablo verdi . Konferansta MHP Adana milletvekilleri Yılmaz Tankut , Muharrem Varlı , Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun , Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Aytaç ; Durak , bazı il ve ilç ; elerin başkanları da hazır bulundu .