Kemeraltı'nda İkinci Yangın

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, oyuncak deposunun bulunduğu iki katlı bir binada akşam saatlerinde çıkan yangının ardından gece tekrar yangın çıktı.

Kemeraltı'nda İkinci Yangın
Aynı gün ikinci kez çıkan yangını yağmaya karşı nöbet bekleyen polis ekipleri fark etti.
Cuma günü saat 16.00 sıralarında 863 ve 864 Sokakların birleştiği noktada bulunan oyuncak deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın kısa sürede büyüdü. Yolları dar olan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda itfaiye ilerlemekte güçlük çekti. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibinin iki katlı binadaki alevleri güçlükle söndürmesinin ardından gece saat 04.00 sıralarında aynı binada bilinmeyen bir nedenle tekrar yangın çıktı. Gündüz saatleri çıkan yangın nedeniyle kapıları açık kalan
işyerlerinden herhangi bir yağma olayı yaşanmaması için nöbet tutan polis ekipleri, yangını fark ederek olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı. Yangının sabahın erken saatlerinde çıkması ve yol kenarlarına park edilen araçların bulunmaması nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri ikinci yangın büyümeden söndürdü. Yangınların çıkış nedenlerinin araştırılıyor.