Ak Parti'den Vekil Halk Buluşması

AK Parti Sivas İl Başkanlığı, tarafından vekil halk buluşması programı gerçekleştirildi.

Ak Parti'den Vekil Halk Buluşması
  AK Parti Sivas İl Başkanlığı Binası ' nda gerçekleştirilen programa katılan , AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi .
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kılıç , milletvekillerinin sadece seçildiği ilin vekili değil , Türkiye ' nin milletvekili olduğunu belirterek , " AK Parti olarak 81 ilde temsilcilerimiz vardır . Sizin de bildiğiniz gibi , bizim ulaşamadığımız makam veya mercii yoktur " dedi .
Ortada bir olumsuzluk veya bozukluk varsa bunu halk için düzeltmeye çalıştıklarını ifade eden Kılıç , " Biz icra makamı değil , rica makamıyız . Bir vatandaşımızın hakkı yeniyorsa veya ortada bir kanunsuzluk varsa , bunu takip etmek bizim asli görevimizdir " diye konuştu .
AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç , Devlet Bakanı Faruk Çelik ' in Sivas ' a gelmesi ile ilgili olarak da çok olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek , " Milli birlik ve kardeşlik açılımı ile özellikle alevi açılımı ve Madımak Oteli ' yle ilgili olarak bir toplantı yaptık . Toplantımız çok verimli geçti " şeklinde konuştu .