Eyvah Eyvah'a estetikli güzel

25 Ocak'ta vizyona giren Eyvah Eyvah filminin başrolünü paylaşan Demet Akbağ'ın estetiği geçen hafta yapılan galaya damgasını vurdu.

Eyvah Eyvah'a estetikli güzel
Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı "Eyyvah Eyvah" filminin galasına Akbağ’ın yaptırdığı estetikler damga vurdu. Galaya kırmızı elbisesiyle katılan Demet Akbağ’ın şiş yüzü davetlilerin dikkatini çekti. Akbağ’ın yüzünü gerdirdiği, dolgu yaptırdığı ve burnundan küçük bir estetik operasyon geçirdiği konuşuldu. Filmin çekimlerinde çok güldüklerini söyleyen ünlü oyuncu, “İnsanların da gülerek izlemesini istiyoruz” diye konuştu.


DEMET AKBAĞ NASIL ÜNE KAVUŞTU?
Demet Akbağ, Türk,sinema, tiyatro güldürü ve dizi oyuncusu.23 Aralık 1959 yılında İzmir'de doğmuştur. Aslen Denizlilidir. Tiyatro kariyerine İzmir Atatürk Lisesi'nde okurken başlamıştır ünlü olması ise Yılmaz Erdoğan ile başrolü paylaştığı "Bir Demet Tiyatro" yıllarına isabet eder.
Ayrıca "pişti" programında Hülya Avşar ve Beyazıt Öztürk'le beraber yorumculuk yapmıştır. BKM'nin en önemli yıldızlarından biridir. 2008 yılı itibariyle Kanal 1'de yayınlanan "Süper Aile" adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.