Erdoğan'dan 'Adi Başbakan'a suç duyurusu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanlığı'ndaki, Parola; Adi, İşaret; Başbakan yazan nöbet çizelgesinde imzası bulunananlar için suç duyurusunda bulundu.

Taraf Gazetesi’nin yayınladığı nöbet çizelgesinde, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanlığı da 25 Ocak 2010 tarihinde şubat ayı içerisinde tüm garnizonun kullanacağı işaret ve parolalarını gün gün belirlendiğini ve Erdek Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Bülent Keçeci ile İdari Üs Çavuş Çağrı Güler'in altında imzaları bulunan bu parola ve işaretlerin "3700-76-10" resmi numarasıyla "Gizli" damgası vurularak tüm birliklere gönderildiğini belirtiliyor.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'a yönelik hakaret içeren ses kayıtları yayımlayan bazı internet siteleri hakkında, Erdoğan'ın avukatlarının dava açacakları bildirildi.