Yıldırım Belediyesi Ödüle Doymuyor

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve ekibi tarafından yapılan sosyal ve fiziki projeler ödül almaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi son olarak Antalya'da düzenlenen MİARGED (Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği) tarafından düzenlenen Üretken Belediye Proje Yarışmasından ödül aldı. 17 belediyenin projelerini sunduğu yarışmada Yıldırım Belediyesi "Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi" ile sosyal ve kültürel projeler kategorisinde ikincilik ödülü aldı.
Yapılan yarışma, Yerel Yönetim Kamu Tedarik 2010 ikili Görüşmeleri ve etkinlikleri çerçevesinde düzenlenirken, belediyeler en iddaalı projeleriyle yarışmaya katıldı.
Bursa'dan bir tek Yıldırım Belediyesi'nin ödül almasından ötürü ayrı bir gurur yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin; "Yaptığımız fiziki ve sosyal projelerle Yıldırım'ın gelişimini sürdürüyoruz. Amacımız daha çağdaş daha modern bir Yıldırım yaratmak. Aldığımız ödüllerde gösteriyor ki doğru yolda emin adımlarla yürüyoruz. Sosyal ve kültürel belediyecilikte öncü olduğumuzu bir kez daha aldığımız bu ödülle göstermiş olduk. Bize 2.lik ödülünü getiren Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi projesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.