Ezel rolune övgü yağdı

Ezel karakteriyle büyük bir başarı elde eden Kenan İmirzalioğlu'na övgü yağdı...

Ezel rolune övgü yağdı
ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen Ezel'e düşmanları Kerpeten Ali (Barış Falay) ve Serdar Tezcan'dan (Salih Kalyon) zeytin dalı uzatıldı....

Cuma günü gösterime girecek, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın oynadığı 'Eyvah Eyvah'ın galasında sorularımızı cevaplayan Falay ve Kalyon, Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel rolündeki oyunculuğunu yere göğe sığdıramadılar.

Kalyon, "Kenan bizim göz nurumuz. O dayağını peşin yemiş bir aktör. Biz sevdiğimiz insanlara öyle deriz. Gerçekten çok karakterli biri." derken Falay ise "Herkes bir şekilde kendini kabul eder diye düşünüyorum, bu çok güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Kalyon, dizinin sürprizleri ve ne kadar süreceği ile ilgili olarak da "İzleyici kadar biz de merak ediyoruz. Çünkü senaryo haftalık olarak geliyor. Yapılan işin bu kadar sevilmesi oyuncu olarak bizi çok mutlu ediyor." dedi.

Dizide Eyşan rolündeki Cansu Dere'nin babasını oynayan Kalyon, zaman zaman racon kesiyor ve acımasız oluyor. İzleyicilerin daha çok komedi rollerinde görmeye alıştığı Kalyon, oyunculuğun 'komedi-dram' olarak ayrılmasına karşı:

"Oyuncunun komedyeni dramacısı olmaz. Oyuncu oyuncudur. Batı'da komedyene 'aktör' denir. Oyuncu kendine verileni en iyi yapan kişidir. Biz de elimizden geleni yapıyoruz."

Ramis Dayı'yı oynayan Tuncel Kurtiz'in oyunculuğunu da öven Kalyon, "Tuncel Kurtiz sadece Türkiye değil, dünya çapında bir aktör. Dizinin beğenilmesinde onun payı çok." diyor.

Falay ise Kerpeten Ali karakterine dikkat çekiyor: "Biz kötüyüz ama hepimizin bir hikâyesi var. Derinlikli bir hikâyesi hem de. Kimse hayatta durduk yere kötü olmuyor. En çok Kerpeten Ali'nin vicdani tarafını seviyorum."