Eskişehir'den 'Camcı' Geçti

Camcı kalfası bir Bursaspor taraftarının hikayesinin anlatıldığı 'Camcı / Adı Aşk Bu Eziyetin' adlı uzun metraj sinema filminin Eskişehir deplasmanı sahnelerinin çekimleri yapıldı.

Eskişehir'den 'Camcı' Geçti
BESAŞ'ın desteklediği Camcı filmin önemli deplasman sahnelerinde çok sayıda Bursaspor ve ES ES taraftarının rol aldığı öğrenildi. Deplasmana gider gibi Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. sponsorluğunda özel bir otobüsle Eskişehir'e giden film ekibi, yoğun yağmura rağmen sahneleri çekmeyi başardı. Eskişehirspor taraftarının da desteklediği deplasman sahnelerinde, Anadolu'nun iki köklü kulübü arasındaki tarihi ve ezeli rekabete gönderme yapılıyor. Bursaspor taraftarını konu eden bir filmde ES ES ES taraftarı ile yaşanan rekabetin görmezden gelinemeyeceğini hatırlatan filmin yazarı ve yönetmeni Suat Oktay Şenocak, "Bu rekabetin sportmenlik çerçevesinde gelişmesine katkı sağlayacak sahneler çektik. Bize destek olan tüm yeşil beyazlı ve kırmızı siyahlı taraftarlara teşekkür ediyoruz" dedi.
Camcı'nın çekimlerinin mayıs ayına kadar tamamlanacağını, eylül ayı gibi de vizyona girmeyi planladıklarını söyleyen Şenocak, "Filmimizi bitirebilmek için BESAŞ'ın bize sağladığı destek hayat öpücüğü gibi oldu. Bunun için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere, BESAŞ AŞ Genel Müdür Bayram Yıldız ve Kültür AŞ Genel Müdürü Rıfat Bakan'a çok teşekkür ediyoruz. Bu film hem Bursa'nın, hem de Bursaspor'umuzun uluslararası tanıtımına önemli katkılar sağlayacak. Bize verilen desteği ve beslenen umutları boşa çıkarmayacağız. Filmi tamamlayıp sinemalarda gösterilebilmesi için maddi desteğe ihtiyacımız devam ediyor. Çünkü çekmemiz gereken çok önemli 15 dakikalık bir bölüm kaldı" diye konuştu.