Simav'da Elektrik Kuyruğu Rezaleti

Teknoloji sayesinde bir çok il ve ilçede tahsilatta yaşanan kuyruk çilesini sona erdiren TEDAŞ, ilçe merkezi ve 21 beldesinde 40 bin dolayında abonesi bulunan Simav'ı unuttu

Simav'da Elektrik Kuyruğu Rezaleti
Teknoloji sayesinde bir çok il ve ilçede tahsilatta yaşanan kuyruk çilesini sona erdiren TEDAŞ, ilçe merkezi ve 21 beldesinde 40 bin dolayında abonesi bulunan Simav'ı unuttu. Elektrik abonesi 40 bin dolayındaki Simavlı, ücret yatırabilmek için her ay iki vezne önünde çile çekmeye devam ediyor. İtiş kakış arasında vezne önlerinde uzun kuyruklar oluşturan 40 bin dolayındaki Simavlı, yetkililerden bu çileye son vermelerini istedi.

"YETKİLLİER SESİMİZE KULAK VERSİN"
Modern ve çağdaş bir insan gibi elektrik paralarını yatırmak istediklerini dile getiren Simavlılar TEDAŞ yetkililerinin vezne sayısını artırmasının yanı sıra veznelerin bulunduğu alanın genişletilmesini istedi.Vatandaşlar TEDAŞ'dan istedikleri vezne sayısının artırılması veya veznelerin bulunduğu alanın genişletilmesiyle hem kendilerinin hem de personelin rahatlayacağını bildirdi. TETAŞ yetkililerinin seslerine kulak vermesini beklediklerini ifade eden 40 bin dolayındaki elektrik abonesi Simavlı," Bu çileye son verin. Bu görüntüler Avrupa Birliğine girmeye çalıştığımız modern çağa yakışmıyor. Bizlerde büyük şehirlerdeki vatandaşlarımız gibi paramızı modern ve çağdaş bir ortamda yatırmak istiyoruz. İtiş kakış istemiyoruz " şeklinde konuştu.