Orman Yangınlarıyla Mücadeleyi Gülerken Öğrendiler

Yıldırım Belediyesi tarafından mahalle konaklarında ücretsiz okul öncesi eğitim gören öğrenciler, Beyaz Eldiven isimli kukla oyunuyla hem güldüler hem de orman yangınlarında alınacak tedbirleri öğrendiler

Orman Yangınlarıyla Mücadeleyi Gülerken Öğrendiler
Yıldırım Belediyesi tarafından mahalle konaklarında ücretsiz okul öncesi eğitim gören öğrenciler, Beyaz Eldiven isimli kukla oyunuyla hem güldüler hem de orman yangınlarında alınacak tedbirleri öğrendiler.
Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, Yıldırım Belediyesi tarafından mahalle konaklarında ücretsiz okul öncesi eğitim programı gören öğrencileri konuk etti. ' Beyaz Eldivenler' adlı oyunun prömiyerini ücretsiz izleyen minikler doyasıya eğlendi. Tiyatro evi tarafından sahnelenen 'Beyaz eldivenler' adlı çocuk oyunu, dekoru ve ışık oyunları ile göz kamaştırdı. Orman yangınlarını konu alan eğitici oyunda, orman yangınlarının oluşmaması için gerekli önlemlerin alınmasını ve dikkat edilmesi gereken kurallar, ayı, keçi, fare, tavşan kuklaları tarafından çocuklara anlatıldı. Çocukların izlerken öğrenme fırsatı bulduğu oyun hafta bir sahnelenecek.