Büyükanıt dansözlük yapıyor

Gazeteci Yazar Fatih Altaylı Emekli Yaşar Büyükanıt hakkında “Sibel Can'ın eski hali gibi dansözlük yapıyor” diye konuştu.

Büyükanıt dansözlük yapıyor
Dün akşam Habertürk TV ekranlarında yayınlanan ‘Teke Tek’ programına Çetin Doğan’ın avukatı Celal Ülgen, Doç.Dr. Ümit Kocasakal, İstanbul Barosu Eski Başkanı Yücel Sayman ve Demokrat Hukukçular Sözcüsü Avukat Ömer Uysal katıldı. 2 gündür yaşanan eski kuvvet komutanlarının gözaltılarının tartışıldığı programda programın yöneticisi Fatih Altaylı Genel Kurmay Eski Başkanı Yaşar Büyükanıt’a dansöz dedi.
27 Nisan e-muhtırası hakkında “Bu basbaya bildiğin muhtıra.Ve hukuk dışı” diye konuşan Altaylı “Büyükanıt gerçi bu gün o mıhtıra değildi demiş” diye konuştu. “Bu durum Sibel Can’ın eski haline benziyor bu hareket, dansöz olduğu döneme” ifadelerini kullanan Fatih Altaylı bununla ilgili savcıların neden dava açmadığını sordu. Bunun üzerine Demokrat Hukukçular sözcüsü Avukat Ömer Uysal’ın “Hukuk örümcek ağına benzer küçük böcekler takılır ama büyük kuşlar onu deler” sözü üzerine Altaylı “Bunlar ufak mufak değil yakalananların hepsi okkalı omzu yıldızlı böcekler hepsi” diye konuşarak göz altına alınan komutanlara da böcek yakıştırması yaptı.