Aydın'dan Başlayan Kavga Aydın'dan Bitecek Gibi...

Geçtiğimiz hafta TBMM'de MHP ile AK Partili vekiller arasında yaşanan ve günlerce konuşulan yumruklaşmaların ardından, Aydınlı vekiller illerinde adeta dostluk mesajları verdiler

Aydın'dan Başlayan Kavga Aydın'dan Bitecek Gibi...
Geçtiğimiz hafta TBMM'de MHP ile AK Partili vekiller arasında yaşanan ve günlerce konuşulan yumruklaşmaların ardından, Aydınlı vekiller illerinde adeta dostluk mesajları verdiler. Aydın'ın MHP'li vekiller ile AK Partili vekilleri arasındaki bu sıcak ve samimi tablo 'Aydın'dan başlayan tartışma Aydın'da bitecek gibi görünüyor" yorumlarına neden oldu.
Dün Aydın'da bir etkinliğe katılan AK Parti'nin aynı zamanda ağır toplarından önceki dönem Kültür Turizm Bakanı Atilla Koç ile MHP'li Recep Taner el ele tutuşarak gezdiler. Kavganın ardından Aydınlı iki vekilin el ele samimi bir şekilde gören Aydınlılar, demokrasinin beşiği Aydın'dan çıkan vekillerin bu şekilde örnek olmasını istediler. Aydınlılar ayrıca Mecliste yaşanan her kavgada boy gösteren MHP'li Ali Uzunırmak'ın biraz daha sakin tavır sergilemesini istediler.
AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk, Atilla Koç, MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Recep Taner birlikte katıldıkları etkinlikte sohbet edip, geçtiğimiz hafta yaşanan kavgayı unuttuklarını gösterdiler.