Ak Parti İl Başkanı Cabat'tan Kandil Mesajı

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Perşembe gecesi idrak edilecek olan Mevlit Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Cabat, mesajında Mevlit Kandili'nin öneminden bahsederek, Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bir günden en iyi şekilde istifade etmek gerektiğinin belirtti. Başkan Cabat, şunları kaydetti:
"Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselam'ın dünyaya geldiği bu mübarek güne kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. 'Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' diyen bir peygamberin ümmeti olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Onun dünyayı şereflendirdiği bu mutlu gün bütün Müslümanlar için kutlu olsun. Sadece bir şehre, bir bölgeye, bir ülkeye değil tüm alemlere Rahmet olarak gönderilmenin anlamı üzerinde düşünmemiz gerekiyor. Her sözü ve her hareketiyle insanlığa örnek olan Peygamber Efendimizi kendimize örnek almak, en büyük amacımız olmalıdır. Onun Müslümanlara en önemli tavsiyesinin güzel ahlak olduğunu hiç unutmayalım. Bu gecenin aramızdaki sevgiyi, kardeşliği ve muhabbeti artırmasını diliyor, bu vesile ile ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."